Over Christiaan

Christiaan Zweers. Logistiek en mobiliteit, gespecialiseerd in praktische oplossingen.

Al ruim 25 jaar ben ik in veel onderwerpen van logistiek werkzaam. Begonnen als 15-jarige in de vakanties als orderpicker en het lossen van zeecontainers en vanuit mijn logistiek adviesbureau ZISP inmiddels ruim 11 jaar als specialist op het gebied van magazijn en transport. Door het theoretische deel met de praktijkervaring te koppelen ontstaat een prachtige synergie.

 

Typisch Christiaan:

Alles begint bij het goed analyseren van processen en de bijbehorende data. Bij de logistieke tenders die ik begeleid zijn goede processen belangrijker dan de tarieven. Pas als je precies weet wat de activiteit inhoudt kun je er een passend tarief over afgeven en er naderhand geen discussie over krijgen. De bijbehorende data zegt ook veel over een proces, maar kijk juist niet naar de gemiddelden want niets is gemiddeld (zo heeft ook niemand in Nederland het landelijk gemiddelde van 1,7 kind).

Door de ervaring in een aantal logistieke deelgebieden ben je bij veel van dergelijke nieuwe opdrachten betrokken waardoor de ervaring sterk stijgt. Daarom hou ik niet bezig met een aantal aspecten van de logistiek, omdat hier anderen veel beter in zijn. Juist door een focus te hebben kun je je klant het beste ontzorgen.

 

Contact
06 - 21 81 01 21
christiaan@som.nl