De diensten van SOM 4:

Uw klanten willen het juiste product, met de juiste kwaliteit, op het juiste moment, tegen een concurrerende prijs. Zo ontstaat er steeds fellere en door digitalisering ook andere concurrentie, waarbij alleen organisaties met een succesvolle, efficiënte supply chain  meer rendement en uiteindelijk een sterkere marktpositie behalen.

Hierbij is goed georganiseerde en geautomatiseerde logistiek cruciaal. SOM 4 realiseert dit met en voor u op een heldere wijze. Geen dikke rapporten, maar resultaat in uw supply chain.

Onze oplossingen:

  1. Optimale Logistiek (in uw bedrijf en in uw keten)
  2. De weg naar E-fulfillment
  3. Automatisering: WMS en ERP,
  4. Zelf doen of uitbesteden?

Onze aanpak:

Bij het optimaliseren en implementeren van uw logistieke proces kijken wij naar zowel de effectiviteit als de efficiency. Alle disciplines en processen die uw logistiek beïnvloeden nemen wij mee in de analyse en het verbetervoorstel. Denk aan klanten en leveranciers, IT partners, evt. logistiek dienstverleners, maar ook de eigen inkoop, customer service en salesteam.

Door deze totaal benadering is onze inzet is altijd gericht op het realiseren van het versterken van uw marktpositie maar onze focus ligt op de logistiek, vaak het kloppend hart van uw bedrijf.

Hierbij maken wij gebruik van een brede kennis van het aanbod van logistieke diensten en equipement, ERP en WMS software, en natuurlijk de inzet van mensen.